Produkter Tjenester Meny
Tre VB rørleggere med ryggen mot kamera VB logo på arbeidsjakker

Referanser og prosjekter

Boligprosjekt på Skjoldnes

På Skjoldnes ved Nordåsvannet med utsikt rett over til Trolhaugen ferdigstilles i januar 2020 byggetrinn 1 i et større boligprosjekt som ble påbegynt i 2018. Vi har levert sanitær, varme og sprinkleranlegg. I tillegg har vi utført utvendige rørlegger arbeider. Du kan lese mer om prosjektet her.

 

Nye leiligheter i Skiparviken

I Skiparviken med utsikt mot Nordåsvannet, bygges det for tiden  rundt 140 leiligheter, fordelt på ti bygg. Her  deltar vi som rørlegger og leverer sanitær, varme- og sprinkleranlegg , i tillegg til utvendige rørlegger arbeider. Jobben starte i 2019 og er skal være ferdig sommeren 2021. Du kan lese mer om boligprosjektet her.

Skjoldnes - byggetrinn 1. Foto: www.gautehatlem.no

Skjoldnes - byggetrinn 1. Foto: www.gautehatlem.no

Nye boliger i Gåsakilen sameie

Med nydelig utsikt over Gåsakilen ligger 8 nye leiligheter som ble ferdigstilt i 2019. Hundven & Monsen har hatt fornøyelsen av å levere alt sanitærarbeid. Du finner mer informasjon om prosjektet på websiden til Bøe & Lepsøy Utbygging, blutbygging.no.

 

Hotell på Torgallmenningen 2

Bergens mest sentrale hotell blir liggende mellom Vågsallmenningen, Torget og Torgallmenningen. Hotellet, som får 130 rom, skal åpnes senest 1. mai 2017. Lokalene skal totalrenoveres, men fasadene vil bli beholdt. Det er Smørås-familien som står bak Augustin- og Grand Terminus-gruppen som skal drive det nye hotellet. 

Det er Lab Entreprenør som står for prosjektet, og vi utfører sanitær, varme og sprinklerarbeider. 

Les omtale i Bergens Tidende »

Les mer om gangen i prosjektet her »

 

Lekven II

Lavblokk med leiligheter

Bøe & Lepsøy Utbygging står også bak dette prosjektet hvor det skal bygges en lavblokk i to etasjer bestående av 14 leiligheter. Hundven & Monsen har ansvaret for sanitærarbeidene. 

Les mer om prosjektet her »

 

Nygårdsgaten

Lokalene i Nygårdsgaten 112-114, kanskje bedre kjent som Teknikken, har blitt totalrenovert og forvandlet til moderne kontorer, laboratorier og undervisningsrom. Byggene inneholder også fellesfasiliteter som kantine, treningsrom, og et møteromssenter med auditorium. Det er tilsammen 7 500 kvadratmeter fordelt på fire bygg.

Hundven og Monsen VVS AS har ansvar for VVS-arbeidene, noe som innebærer installasjon av sprinkleranlegg, varme- og sanitærarbeider.

Alle arbeider er utført etter Tek10. Oppvarmingen baseres på fjernvarme og kjøling skjer via ventilasjonsanleggene. Lokalene får balansert ventilasjon med varmegjenvinning. 

På bygg.no kan du lese mer om byggeprosjektet.

 

Hjellemarka II

B10 - Leilighetsbygg og rekkehus

Mellom Bergen og Os ligger Hjellemarka. I dette flotte området bygges det moderne og funksjonelle boliger. Det er Bøe & Lepsøy Utbygging som står bak prosjektet hvor Hundven & Monsen VVS har fått ansvaret for sanitærarbeidene. Hjellemarka II B10 består av fem leilighetsbygg i to etasjer m/sokkeletasje med til sammen 29 leiligheter og en rekkehusenhet med 5 rekkehus.

Du kan lese mer om byggeprosjektet her »

 

Totalrenovering av VVS på Hotel Bergen Børs

Hotel Bergen Børs, med beliggenhet i de øverste etasjene i den gamle børsbygningen og granitt bygget og «ny» bygget ved Torgallmenningen, innviet i 1862, har blitt Bergens mest fasjonable hotell. Suitene er noe helt utenom det vanlige, og ikke minst suiten i børssjefens tidligere kontor. Vi har stått for alt av VVS arbeid. 

Les mer om prosjektet

Bergen Børs - Bergens mest fasjonable hotell?

Bergen Børs - Bergens mest fasjonable hotell?