Produkter Tjenester Meny

Oppussing av bad

Går du med tanker om å pusse opp det gamle badet ditt, eller er du i ferd med å bygge ny bolig, kan det være lurt å ta en tur innom oss. Vi har lang erfaring og solid fagkompetanse innen renovering av bad.

Du har kanskje latt deg inspirere av noen flotte baderomsløsninger og lurer på om det kan være mulig å få til hjemme hos deg. Det er ikke alltid lett å svare på det umiddelbart, det må som regel en befaring til. Da kan vi kartlegge dagens baderomsløsning og se hva som er mulig å få til, rent praktisk, og hva som ikke er mulig. Det kan være greit å få klarlagt med en gang.

Tegning av badet i 3D

Etter befaringen er utført, kan vi diskutere løsninger og tegne opp hvordan det kan bli. Da vil det også være lettere for oss å gi deg en pris på prosjektet. For ja, det blir et prosjekt. Det er flere håndverkere som må bidra: snekker, flislegger, rørlegger, elektriker - men alle koordineres av oss. Du skal slippe å forholde deg til alle, det tar vi oss av. Du kan forholde deg til fremdriftsplanen.

Arbeidet blir kontrollert og dokumentert i alle faser, også med bilder. Du kan være trygg på at jobben er rettmessig og grundig utført. Du skal kunne nyte baderommet ditt i mange år fremover.